Afbeelding
Foto: pr

Afslankstudio Easyslim.nu is weer geopend

REGIO n Na een aantal weken van verplichte sluiting door het coronavirus, hebben ook de afslankstudio’s van de landelijke afslankketen Easyslim.nu hun deuren weer geopend, ook in Nieuw-Vennep. Uiteraard wordt er veilig gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.

De meeste mensen zijn wat kilo’s aangekomen en hebben nu weer zin om aan zichzelf te werken. Bij Easyslim.nu wordt gewerkt met een speciaal apparaat waardoor je én snel vet verliest én heel snel spieren kweekt. Door deze combinatie val je snel af en krijg je bovendien meer energie en een strakkere huid. Naast de behandelingen worden er voedingsadviezen op maat gegeven en kun je producten kopen die het afslankproces vergemakkelijken. Momenteel geldt de actie: intake en proefbehandeling voor 49 euro in plaats van 89 euro. Dit is geheel vrijblijvend en indien je niet minimaal 4cm verliest, betaal je niets.Een behandeling duurt iedere keer een klein uurtje.

Easyslim.nu Nieuw-Vennep zit aan de Lireweg 79. Meer info op www.easyslim.nu / 06-53100103 / e-mail nieuwvennep@easyslim.nu.


Let op: babbeltruc rond coronatesten

REGIO n In Leiden gaan personen langs de deuren die zich voordoen als medewerkers van de GGD Hollands Midden. Zij proberen bij mensen binnen te komen door te zeggen dat zij een coronatest af komen nemen.

Nadat zij worden binnengelaten, stelen zij tassen, portemonnees en andere waardevolle spullen. Tot nu toe lijken vooral ouderen het slachtoffer. De GGD Hollands Midden roept mensen op niet in deze babbeltruc te trappen: “Laat ze niet binnen!” Met name in de wijk Vogelvlucht (Rijn- en Schiekade) hebben cliënten van Libertas Leiden melding gemaakt van deze babbeltruc. De politie is op de hoogte.


Klein feestje voor Lou Wijnands

Lisse n Lou Wijnands is onlangs 85 geworden en dat kon men ondanks de coronacrisis niet zomaar aan zich voorbij laten gaan.

Lou heeft zich jaren ingezet voor de gemeente Lisse binnen de plantsoenendienst en voor de tuinen van de Agathakerk. Binnen onze gemeente is Lou een graag gezien persoon die voorheen elke dag zijn wandelingetjes maakte door Lisse.


Hij voelt zich nu erg alleen en was zichtbaar ontroerd door de serenade die hem gebracht werd bij zijn aanleunwoning in Berkhout.