Afbeelding
Foto:

Derde en laatste kledingmarkt SWG-kerk

Lisse n De SWG-kerk Lisse organiseert een aantal Zomermarkten in het Witte Kerkje aan de Prinsessestraat 1. De afgelopen twee weekends waren heel succesvol, meldt de organisatie. Vandaar nu nogmaals een derde maal.

Het assortiment is weer aangevuld en uitgebreid met baby en kinderkleding. Komende vrijdag en zaterdag 17 en 18 juli staan de enthousiaste vrijwilligers weer paraat voor de derde editie van de kledingmarkt. De bedoeling is dat SWG Lisse ook de volgende weekends doorgaat met de Zomermarkten, maar dan met curiosa en boeken. Meer hierover volgt later.

De tijden zijn wel iets aangepast, de markt is 17 en 18 juli geopend tussen 10.00 uur en 15.00 uur. De veiligheidsmaatregelen rond corona worden in acht genomen. Bij binnenkomst krijgen bezoekers een mandje aangereikt en zij volgen de pijlen. Er zijn 8 mandjes in gebruik, zodat er niet te veel mensen tegelijk binnen kunnen rondlopen en men de nodige afstand tot anderen kan houden.


Oud papier niet meer naar Jeugdland

Hillegom n Na ongeveer veertig jaar is er afgelopen maandag een einde gekomen aan het ophalen van oud papier door Speeltuinvereniging Jeugdland in de wijk.

De firma Nijssen Recycling heeft de samenwerking gestopt, omdat het niet voldoende omleverde. De vrijwilligers betreuren dit zeer en de Speeltuin loopt weer inkomen mis. Dit betekent ook dat er per direct geen oud papier en karton kan worden ingeleverd bij de speeltuin.


Afbeelding