VakantieBieb-app met e-books én luisterboeken

Hillegom n Lekker een boek lezen óf ontspannen luisteren naar een boek in de vakantie?

Met de gratis VakantieBieb-app is het mogelijk om tientallen boeken mee te nemen. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. Voor jong én oud, leden én niet-leden van de Bibliotheek.

Ga naar Google Play of de App Store en installeer de app op smartphone of tablet. Als de e-books en luisterboeken eenmaal op de telefoon of tablet staan, is het mogelijk om ze overal lezen en luisteren, dus ook op plekken zonder wifi.


De Paraplu start weer op

Lisse n De Paraplu start in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 weer met een klein aantal activiteiten waaronder het organiseren van creatieve workshops onder leiding van Patricia de Jong.

Op het programma van vrijdag 7 augustus van 10.00 tot 12.00 uur staat het maken van een dromenvanger of windgong. Deelnemers geven hun keuze door bij aanmelding. Deelname kost 5 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Om organisatorische redenen en in verband met de voorschriften van het RIVM is aanmelden verplicht. Dat kan bij Lida Zoet via 0252-410331. Aantal deelnemers maximaal twintig. De volgende workshops zijn op 14 augustus (mandala tekenen) en 21 augustus (intuïtief schilderen). De Paraplu houdt zich strikt aan de voorschriften van het RIVM.