Afbeelding
Foto:

Nieuwe Hybride modellen van Renault bij Nieuwendijk

regio n Renault Nieuwendijk biedt nieuwe hybride en plug-in E-tech hybride modellen van Renault waarmee schoner rijden, besparen op brandstofkosten én voordeel te behalen is op de wegenbelasting.

Als pionier en expert op het gebied van elektrisch rijden, heeft Renault dynamische en efficiënte E-tech hybride aandrijflijnen ontwikkeld.

De hybride aandrijflijn van Renault is beschikbaar in twee varianten: zelf ladende hybride en als oplaadbare plug-in hybride.


Ondersteuning door twee elektromotoren

Of je nu lange afstanden rijdt of veel in de stad, met de nieuwe E-tech hybride modellen verbruik je minder brandstof. Het gamma start bij de Clio E-tech Hybrid, gevolgd door de nieuwe Captur E-tech Plug-in Hybrid 160 en de Megane E-tech Plug-in Hybrid 160 die dit najaar wordt verwacht. De nieuwe Renault Clio Hybrid laadt zichzelf op tijdens het rijden, bij de nieuwe Renault Captur en Megane Plug-in Hubrid is het ook mogelijk om een stekker te gebruiken. In beide modellen wordt de benzinemotor ondersteund door twee elektromotoren. Bovendien profiteren klanten tijdelijk tot 500 euro aan gratis opties bij aankoop van een hybride model.

Kom langs in de showroom aan de Arnoudstaat 4 in Hillegom of kijk op de site voor meer informatie:

www.autobedrijf-nieuwendijk.nl.