Vlnr: Will Slats, Arie van Erk en jubilaris Rinus van der Veldt. | Foto: pr
Vlnr: Will Slats, Arie van Erk en jubilaris Rinus van der Veldt. | Foto: pr Foto:

Rinus van der Veldt 50 jaar bij MareGroep

regio n Voor het eerst in de geschiedenis van MareGroep is een 50-jarig werkjubileum gevierd. Burgemeester Arie van Erk bracht voor deze bijzondere gebeurtenis persoonlijk de felicitaties over namens de namens het college.

Rinus van der Veldt trad in 1970 in dienst bij de toenmalige stichting De Werkplaats in Sassenheim. Bij deze werkplaats, later opgegaan in Maregroep, startte zijn werktijd als 15-jarige. In de jaren die volgden doorliep hij meerdere afdelingen en groeide hij uit tot een gewaardeerde collega. “Rinus is een bijzondere werknemer. Attent, vriendelijk en nooit is iets teveel”, vertelt Will Slats, Unitmanager Electro Assemblage. Met het 50-jarig werkjubileum komt ook het pensioen in zicht, maar daar moet hij nog niet aan denken. “Ik mag gelukkig nog anderhalf jaar werken!” De vriendelijke woorden en persoonlijke verhalen van directeur Rinco Knoop en de burgemeester aandacht op de feestelijke ochtend doen Rinus zichtbaar goed. Collega’s vieren, op afstand, het moment mee en zijn bijna net zo trots als Rinus zelf. Van Erk kent benadrukt de uitzonderlijke prestatie van het 50-jarig dienstverband. “Dat zegt ook iets over MareGroep; de fijne werkomgeving draagt bij aan het werkplezier en is iets om trots op te zijn.”

Na het overhandigen van cadeaus en een mooie bos bloemen is het voor Rinus om te genieten van een vrije dag en terug te kijken op een feestelijke ochtend.