Feest in speeltuin Kindervreugd in De Engel

Lisse n In samenwerking met de Harddraverijvereniging organiseert het bestuur van de speeltuinvereniging een aantal activiteiten tijdens de feestweek.

Vrijdag 18 september is er een disco-avond van 19.00 tot 20.30 uur voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In verband met de van overheidswege opgelegde regels om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is opgeven voor deze disco verplicht. Dit kan via de site van de Harddraverij: Feestweeklisse.nl. Voor de disco geldt: voor kids only, dus geen ouders!

Zaterdag 19 september is er doelschieten. Aanvang 13.30 uur voor de kinderen tot en met 12 jaar. Rond 14.00, 14.30 uur is het de beurt aan iedereen van 13 jaar en ouder. Inschrijven kan vooraf via de site van de harddraverij. Deze activiteit is gratis. Bekers worden beschikbaar gesteld door SV Kindervreugd.

Woensdag 23 september is er een spellencircuit voor kinderen tot en met 12 jaar. Inschrijven weer via de site, maar kan ook terplaatse tussen 13.00 en 14.30 uur.

Het circuit kan tot 15.30 uur afgemaakt worden. Blij slecht weer gaat deze activiteit niet door.

De algemene RIVM maatregelen moeten altijd in acht worden genomen en bij klachten zoals hoesten, keelpijn, verkoudheid en/of koorts, lekker thuisblijven.


Vanaf zaterdag 19 september start de speeltuin weer met de verkoop van grote clubloten. Dit jaar komen zij echter niet langs de deur maar verkopen ze de loten online. Via facebook en via de bestuursleden zijn de loten te verkrijgen.

De loten kosten 3 euro per stuk. Bestellen kan ook via de mail: bianca.vandermeer@ziggo.nl