Cor Bakker en Fay Claassen

Lisse n Cor Bakker en Fay Claassen komen op maandag 5 oktober naar Floralis.

Het was muzikale liefde op het eerste gezicht tussen zangeres Fay Claassen en pianist Cor Bakker. In Cor-i-Fay vieren ze hun band met een reeks Nederlandse chansons, jazzy ballads en komische levensverhalen.

Bakker over Claassen: "Midden in een lied werd ik door haar stem zo geraakt dat de tranen kwamen en maar bleven komen. Ik zou wel een hersenscan van mezelf willen hebben van dat moment. Emotionele incontinentie. Nog nooit eerder meegemaakt."

Inmiddels werken de twee geregeld samen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.floralislisse.nl. Er is plaats voor maximaal 70 personen. Wij werken volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM. De show begint om 19.30 uur en kaarten kosten 25 euro. Mail voor meer info naar Bescal: info@bescal.nl


Dienstenrooster Prot. Gemeente Hillegom

HILLEGOM n In oktober vinden vier kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Hillegom plaats in de Maartenskerk en wellicht eentje in Parkwijk. De diensten beginnen om 10.00 uur.

Op 4 oktober (Dierendag) is er een Jong-en-Oud-dienst met ds. Wim Zaagsma. Op 11 oktober (Israƫlzondag) gaat hij ook voor. In Parkwijk is misschien op 18 oktober een dienst, dit hangt echter af van de coronamaatregelen. Op die datum is er in ieder geval een dienst met ds. Wilna Wierenga in de Maartenskerk. De laatste oktoberdienst is met ds. Wim Zaagsma op de 25e.


Digi-spreekuur in de bibliotheek

Lisse n Een computer, laptop, iPad, smartphone of e-reader. Tijdens het gebruik van deze apparaten loopt iedereen wel eens tegen vragen aan.

Bijvoorbeeld over het zoeken op internet, gebruik van Facebook, verzenden van e-mails of over het downloaden van e-books of een andere app. Voor al deze vragen is er het digitale spreekuur in de bieb. In Lisse is dit spreekuur steeds donderdags van 14.00 tot 16.00 uur. Loop gerust een keer binnen. Het is gratis en je hoeft geen lid van de bieb te zijn.