Leden van de Hillegomse buurtvereniging in wording (Stationsweg/Zanderijhof/Hofduynlaan/Klaproos) maakten zaterdag kennis met elkaar. | Foto: pr
Leden van de Hillegomse buurtvereniging in wording (Stationsweg/Zanderijhof/Hofduynlaan/Klaproos) maakten zaterdag kennis met elkaar. | Foto: pr Foto: pr

Even buurten bij de buren

HILLEGOM n Bewolkt, regen en koud was de voorspelling. Maar wat bleek: heerlijk weer! De vlag uit en gezellig bij elkaar op bezoek.

De leden van de Vereniging Stationsweg/Zanderijhof/Hofduynlaan/Klaproos (buurtvereniging in wording) hadden er zin in. De lange weg was in drieën gedeeld, zodat iedereen bij elkaar op bezoek kon.

Onder het genot van koffie, thee of frisdrank en iets lekkers erbij werd er heel wat afgekletst. Bewoners tussen 1 en 90 jaar maakten kennis met elkaar en elkaars interesses, hobby’s en verhalen. Foto’s, voorwerpen, kijkplaten ('Wie wonen hier?'), prijsvragen of een potje sjoelen. Er was genoeg variatie.

Het was een mooi begin voor een vereniging die de Stationsweg en zijwegen op de kaart wil zetten. Op 10 oktober is de officiële aftrap en wordt de naam van de vereniging bekendgemaakt.