Sportinstuif wordt uitgesteld

Lisse n Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot COVID-19 is de Sportinstuif Ter Specke 2020 uitgesteld.

De sportinstuif stond voor 22 oktober op de planning. Op de Facebookpagina van Team Buurtsportcoaches Lisse of op www.lisseactief.nl wordt de nieuwe datum van de Sportinstuif bekendgemaakt. Toch alvast kennismaken met jouw talent bij één of meer van de sportverenigingen in Lisse? Kijk op www.lisseactief.nl wanneer er gratis proeftrainingen of clinics worden georganiseerd bij de diverse verenigingen.


Twee keer voorstelling bij Filmhuis Lisse

Lisse n In verband met het COVID-19-virus mogen er maar 30 bezoekers de bioscoopzaal van Floralis in. Reden voor Filmhuis Lisse om de dinsdagavondfilm twee keer te draaien.

Dinsdagavond 27 oktober is om 18.30 uur én 20.30 uur de Britse speelfilm Mrs. Lowry and Son van regisseur Adrian Noble te zien. Mrs. Lowry and Son vertelt het verhaal van de inmiddels gevierde Britse kunstenaar L.S. Lowry en de getroebleerde relatie met zijn aan bed gekluisterde, dominante moeder. Werkend als huurincasseerder mengt Lowry zich overdag tussen de fabriekswerkers. Zijn vrije uren besteedt hij aan het maken van zijn schilderijen en de zorg voor zijn moeder die zijn artistieke ambities enkel bekritiseert.

Kaartjes à 7 euro zijn uitsluitend vooraf te koop via www.floralislisse.nl/. Dit is exclusief € 0,50 reserveringskosten; ook wanneer men meer dan één kaartje koopt.


Geen krant in week 44 door groot onderhoud

REGIO n Vanwege groot onderhoud aan onze persen en updates van de workflow komen wij in week 44 niet uit met onze kranten, waaronder ook LisserNieuws-De Hillegommer.

Wij begrijpen dat dit voor het advertentiebeleid wellicht aanpassingen vergt, waarvoor excuses. Nieuws, persberichten en foto's plaatsen we zoveel mogelijk door op onze websites. Dus blijf vooral insturen. Week 45 is alles weer normaal.