Afbeelding
Foto:

Easyslim naar groter pand

regio n Franchisenemers Pieterbas van Straalen en Maddy Spohn startten oktober 2016 met hun Easyslim.nu in Nieuw-Vennep. Ze zijn de afgelopen jaren van één naar drie behandelkamers gegaan en vorig jaar zijn ze verhuisd naar een groter pand aan de Lireweg 74.

"De mensen weten ons goed te vinden", laat Pieterbas weten. "De afgelopen weken zijn we op tv geweest met een afslankspecial bij het programma Life is Beautiful, een aanrader om terug te kijken. Er wordt gewerkt met een revolutionair apparaat waardoor je én snel vet verliest én heel snel spieren kweekt.

Door deze combinatie val je snel af en krijg je bovendien meer energie en een strakkere huid. Naast de behandelingen worden er voedingsadviezen op maat gegeven en kun je producten kopen die het afslankproces vergemakkelijken."


Hoe vaak?

"Hoe vaak iemand moet komen om af te vallen, is sterk afhankelijk van hoeveel kilo je kwijt wilt en wat je daarnaast zelf aan je eetpatroon wilt veranderen. De meeste mensen kiezen voor een sessie van tien of 26 keer, waarbij je een keer per week komt. De eerste keer dat je komt, wordt er gevraagd wat je doel en eetgedrag is; hoe snel je wilt afvallen en wat voor jou haalbaar is. Uiteraard wordt uitgelegd hoe het apparaat werkt. Daarna onderga je de behandeling die (elke keer) een klein uurtje duurt."

Er wordt aangetoond dat deze methode werkt; hiervoor wordt op diverse plaatsen je omtrek gemeten. Het gemiddelde verlies is 15 centimeter, volgens geanonimiseerde gegevens.


Wat kost het?

"Er is nu een mooie actie in verband met onze verjaardag. Dit is geheel vrijblijvend en indien je niet minimaal 4cm verliest, betaal je niks. Bel 06-53 100 103, mail naar nieuwvennep@easyslim.nu of boek online in via www.easyslim.nu voor meer informatie."