Afbeelding
Foto: pr

Voedselbank plukt laatste appels bij De Olmenhorst

Lisserbroek n Op landgoed de Olmenhorst is de zelfpluk van biologische appels en peren afgelopen. Het moest dit jaar even anders dan anders, maar het is gelukt om de boomgaarden veilig leeg te plukken.

De laatste appels zijn in de week van 10 november door Voedselbank Lisse en Haarlemmermeer geplukt. Dat past in de visie van het landgoed dat de Olmenhorst er voor iedereen is en dat we zuinig om moeten gaan met de opbrengsten van moeder natuur. Het Olmenhorst-team wil iedereen bedanken voor hun enthousiaste bezoek, aanpassingsvermogen en prachtige foto’s op social media van het oogsten, heerlijke taarten en families in de boomgaard. Er komt nog een aantal drive-through-activiteiten. Meer info: www.olmenhorst.nl.


Nieuwendijk viert feest

regio n Autobedrijf Nieuwendijk bestaat 40 jaar. De showrooms van de Renaultdealer (tevens Daciadealer en Nissanspecialist) zijn versierd, er verschijnt een jubileumkrant en de hele maand november gelden aantrekkelijke aanbiedingen.

Ook heeft het autobedrijf een interactieve winactie opgezet waarbij mooie prijzen vallen te winnen, waaronder een jaar gratis rijden in een gloednieuwe elektrische Twingo.

Autobedrijf Nieuwendijk is een familiebedrijf met een rijke historie. Het bedrijf werd opgericht in Aalsmeer door Kees Nieuwendijk senior, waarna ook in Uithoorn en Hoofddorp vestigingen geopend werden.

Zonen Kees en Sjaak met later compagnon Victor Jonk namen het stokje over van senior. Er volgden overnames in Hillegom en Badhoevedorp en recentelijk werd ook Groot Amsterdam aan het verzorgingsgebied toegevoegd. Het aantal filialen groeide van één naar acht en het aantal medewerkers naar 145. Een aantal van hen is al lange tijd aan de ‘Nieuwendijkçlub ’verbonden.

Kees: "Gelukkig is het werkaanbod weer toegenomen en kunnen we al onze mensen aan het werk houden. Afgelopen jaar hebben wij onze vestigingen in Amsterdam West en Hillegom gemoderniseerd en zijn er laadpleinen aangelegd met ruimte voor acht elektrische auto's."

Een feest met veel mensen, zoals bij het 35-jarig bestaan, is deze keer niet mogelijk, maar natuurlijk gelden er nog tot en met 27 november feestelijke kortingen.

Bij aanschaf van een nieuwe auto profiteert de klant van jubileumvoordeel tot 3000 euro.


De koper van een nieuwe of gebruikte auto krijgt accessoires cadeau ter waarde van 400 euro. En op een mattenset, nieuwe accu, ruitenwisserset en nieuwe skibox geldt een jubileumkorting van 40 euro.

Afbeelding