Afbeelding
Foto:

Vrijwilligers in het zonnetje

Hillegom n Tijdens Nationale Vrijwilligersdag zijn de vrijwilligers van VluchtelingenWerk Hillegom verblijd met een bloemetje.

"Voor iemand die al vijf jaar actief is bij VluchtelingenWerk, zoals Henk Huurneman, hadden we een speciaal bedankje met een bloemetje en een aandenken van Moving People," laat de organisatie weten. Overigens zijn meer vrijwilligers altijd welkom. Neem contact op voor meer info met: Christina Dominicus, 0252 532700 of mail: cdominicus@vluchtelingenwerk.nl.


Waardering voor Fit4lady

Hillegom n Fit4lady Hillegom is dit jaar als Beste Fitnessclub van Hillegom gekozen. Eigenaar Mariska Barrote Mondria ontving van de vakjury digitaal de felbegeerde Award.

"De verkiezing wordt al sinds 2012 georganiseerd maar 2020 is natuurlijk een heel bijzonder jaar. Met een lock-down in het voorjaar en het inperken van de groepslessen tijdens de stemfase. Geweldig om te zien dat veel fitnessclubs en personal trainers positief zijn gebleven en creatief en veerkrachtig zijn geweest. Iets waar de vakjury voor fitnessclubs bij deze editie met name op heeft ingezoomd. Bij voorgaande edities vonden de Award Uitreikingen onder meer plaats in het Kurhaus, in Studios Aalsmeer en in 2019 tijdens Fitfair. Echter, vanwege de omstandigheden deden we deze keer anders", aldus Dutch Fitness Awards.

De Dutch Fitness Awards is een publieks- èn vakjury prijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan de beste personal trainers en fitnessclubs door heel Nederland. Het gaat niet alleen om het aantal stemmen, maar ook om waardering en een cijferrapport.

Lees het hele bericht op: www.dehillegommer.nl


De club van Mariska Barrote Mondria én zijzelf zijn dit jaar als Winnaars uit de bus gekomen voor de beste Fitnessclub met een 9,2 en de beste personal trainer met een 10! Fit4lady heeft deze prijs meerdere malen in ontvangst mogen nemen als keten met een geweldig fitness concept voor vrouwen, door vrouwen. Bij Fit4lady train je in een circuit van 30 minuten. In dit circuit staan steps en apparaten. De steps zijn voor het conditionele gedeelte, de apparaten voor de krachttraining. Je wisselt iedere 45 seconden tussen deze twee. Daarmee is bewezen dat vrouwen hun grenzen opzoeken en dan heel kort net even wat meer weerstand op zoeken. Zo wordt de conditie versterkt en bereik je meer kracht. De apparaten werken op weerstand. Hoe meer kracht men zet, hoe zwaarder de training wordt. Daarom kan iedereen op haar eigen niveau trainen.

“Een proefles bij Fit4lady aanvragen is heel eenvoudig. Stap bij ons binnen en maak een afspraak of ga naar de website en klik op ‘Gratis Proefles aanvragen’. Een afspraak is dan zo gemaakt”, aldus Mariska. “Iedere vrouw is welkom: trainen op je eigen niveau, werken aan je eigen doelen onder goede én persoonlijke begeleiding. Dat maakt dat wij kunnen doen wat we beloven”, vertelt Mariska tenslotte.