Keukenhof heeft bloembollen geplant op een belangrijke plek in de Fashion Outlet. | Foto: Patrick Ouwerkerk
Keukenhof heeft bloembollen geplant op een belangrijke plek in de Fashion Outlet. | Foto: Patrick Ouwerkerk Foto: Patrick Ouwerkerk

Samenwerking tussen Keukenhof en Batavia Stad Fashion Outlet gestart

Lisse/Lelystad n Tussen Keukenhof en Batavia Stad Fashion Outlet is woensdag 9 december een samenwerking gestart. Keukenhof heeft bloembollen geplant op een belangrijke plek in het center waardoor bezoekers in het voorjaar kunnen genieten van de mooiste tulpen. Op deze manier laat Batavia Stad Fashion Outlet haar bezoekers kennismaken met Keukenhof, naar eigen zeggen het mooiste lentepark ter wereld.

Keukenhof is enthousiast over deze samenwerking: “Wij konden in 2020 niet open voor bezoekers en kijken uit naar het seizoen van 2021”, geeft Tom Schreuder, commercieel manager van Keukenhof aan. “De 7 miljoen bloembollen zijn inmiddels geplant en over 100 dagen opent Keukenhof haar deuren. In de lente laten we het park graag weer aan bezoekers zien. Vanwege de reisbeperkingen verwachten we vooral bezoekers uit Nederland, Duitsland en België. Een samenwerking met Batavia Stad Fashion Outlet is een mooie manier om Keukenhof te laten zien.”


Gezamenlijke acties

Keukenhof en Batavia Stad Fashion Outlet komen in 2021 met gezamenlijke acties. Scott Otte, marketing director Batavia Stad Fashion Outlet: “Een van onze kernwaarden is beautifully local en daarom zijn we er trots op dat Keukenhof met ons wil samenwerken. Onze bezoekers komen uit heel Nederland en we weten dat die graag genieten van gezelligheid en een echt Nederlandse sfeer. We zijn erg blij dat Keukenhof ons helpt om dit in te vullen.”


Beautifully local

In Batavia Stad Fashion Outlet zijn veel internationale (mode)merken in alle categorieën te vinden. Het centre is 7 dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie over het outletcenter in Lelystad op op www.bataviastad.nl.


Keukenhof 2021

Keukenhof is dé plek om in de lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Het lentepark biedt een bijzondere geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows en verrassende inspiratietuinen. Keukenhof is een uniek decor voor de mooiste foto’s met bloemen en een uitje voor het hele gezin. 22 miljoen bezoekers hebben tijdens de lockdown vanaf half maart genoten van Keukenhof Virtueel Open. Omdat het park dit jaar niet open kon voor publiek, werd een online- en televisiecampagne gestart. De bloemententoonstelling verwacht vanwege de voortdurende zorg rond het coronavirus het komende seizoen vooral gasten uit Nederland, Duitsland en België. Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei van 08.00 uur tot 19.30 uur. Kijk op www.keukenhof.nl voor meer informatie.