Win een cadeaupakket met je kassabon

Lisse n In Dorpshart Lisse is er van 14 tot en met 24 december een speciale kerstactie. Win een mooi cadeaupakket met je kassabon.

December in Dorpshart Lisse is dit jaar anders dan andere jaren. Daarom organiseert Ondernemersvereniging Dorpshart Lisse de 'Bon in de Ton'-actie! Er worden 25 prachtige cadeaupakketten verloot en met iedere aankoop bij een lid van Ondernemersvereniging Dorpshart Lisse kun je meedoen aan de actie! De tonnen staan bij de volgende winkels:
- Bril Jan't
- Lemon Hill
- Nelson Schoenen.

Wat moet je doen? Vul je naam, adres en telefoonnummer in op de achterzijde van de kassabon en gooi de bon in de ton! De winnaars worden met kerst bekendgemaakt op de Facebookpagina van Dorpshart Lisse. Let op, er zijn voorwaarden aan deze actie in verband met de privacywetgeving (AVG): wie deelneemt aan de actie, geeft automatisch toestemming voor publicatie van zijn of haar naam op de website en Facebookpagina van Dorpshart Lisse indien men een prijs wint.


Horeca hoeft geen precario te betalen

Lisse n Door de coronacrisis worden bedrijven financieel geraakt, in het bijzonder de horeca, die nu voor de tweede keer dit jaar gedwongen dicht is.

Voor het voeren van een terras zijn horecabedrijven precariobelasting verschuldigd aan de gemeente. De raad wordt voorgesteld de verordening precariobelasting Lisse 2020 te wijzigen, zodat over 2020 geen precariobelasting wordt geheven. Tijdens de commissievergadering Maatschappij en Financiƫn werd duidelijk dat de fracties het voorstel van B en W unaniem steunen. Hierdoor loopt de gemeente wel 10.000 euro mis, maar dit wordt gecompenseerd vanuit het Rijk.