Kerstvieringen in kerken van de Willibrordusparochie

REGIO n De kerstvieringen in coronatijd zitten er aan te komen. Het brengt de gemoederen niet alleen over de hele wereld in beroering, maar ook in ons land en onze streek is er veel over te doen.

Alle parochies komen voor de keuze te staan hoe ze in deze tijd kerst kunnen vieren. Het pastorale team van de Willibrordusparochie heeft gemeend toch open te moeten zijn met de vier kerkgebouwen. De parochie wil uitgesmeerd van vrijdag 25 t/m zondag 27 december kerst met de gemeenschap vieren. De kerstnachtvieringen zijn voor publiek gesloten.


Meld je voor één viering aan

Het pastorale team vraagt iedereen om zich maar voor één viering aan te melden deze periode, zodat zoveel mogelijk mensen een viering bij kunnen wonen. Daar komt bij dat alle vieringen vanuit de kerk van Sint Agatha te Lisse live zullen worden gestreamd via het YouTube-kanaal van de parochie (de link vindt u via onze website: willibrordusbollenstreek.nl). Inwoners van de parochie Heilige Willibrordus kunnen reserveren voor een van de vieringen via het online reserveringssysteem dat ook via de website te bereiken is. Alleen de 30 mensen die een plekje hebben kunnen reserveren zullen worden toegelaten. Het heeft geen enkele zin om op goed geluk langs te gaan in de verwachting dat u toch wel toegelaten zult worden. Het pastorale team, bestaande uit pastoor Bouke Bosma, kapelaan Stephan Kuik en diaken Iwan Osseweijer wenst iedereen een zalig kerstfeest toe.