Afbeelding
Foto: website gaapstokken

De Gaapstokken organiseren geen Avondje Uit, maar Avondje Thuis in Lisse

Activiteit n Carnavalsvereniging De Gaapstokken houdt zaterdagavond 30 januari de allereerste editie van ‘Avondje Thuis in Lisse’. Dit nieuwe online-event wordt een combinatie van de inmiddels bekende ‘Lissese Thuisbingo’ en ‘Thuisquiz’. Normaliter organiseren De Gaapstokken samen met FC Lisse eind januari het muziekfeest Avondje Uit in Lisse. Nu ook dit feest door corona niet door kan gaan, krijgt het nieuwe online-event met een knipoog de naam ‘Avondje Thuis in Lisse’.

Ook dit event van De Gaapstokken zal live worden uitgezonden en deelnemers kunnen veilig vanuit huis meespelen. Tijdens het event worden er twee rondes bingo gespeeld en één quizronde, waarin de kennis van de spelers getest wordt. Volgens Robert Faas van De Gaapstokken komen er dagelijks nieuwe aanmeldingen binnen. "We merken dat mensen echt behoefte hebben aan leuke activiteiten. Het event wordt een combinatie van onze Thuisbingo en Thuisquiz en echt een avond vermaak dus. De bingorondes zullen sneller gaan, omdat we in een hoger tempo de getallen gaan trekken. Dit ook omdat we als feedback bij de bingo’s te horen kregen dat het soms toch wel wat langdradig was."


Mooie prijzen

Er zijn tijdens het event mooie prijzen te winnen van lokale Lissese ondernemers. De Gaapstokken willen op deze manier hun trouwe sponsors een steuntje in de rug geven in deze zware tijden. Tijdens de pauze pakt de vereniging dit keer extra groot uit met entertainment.


Aanmelden

Avondje Thuis in Lisse wordt gepresenteerd door het enthousiaste duo Herman Schneider en René van der Heijden. Het event begint zaterdag 30 januari om 19.00 uur en deelname kost € 10,- per persoon. Aanmelden kan via www.webshopcvdegaapstokken.nl/ waar ook de speluitleg te vinden is en toelichting op de uitzending. Inschrijven kan tot donderdag 28 januari 17.00 uur. Via de Facebookpagina van De Gaapstokken houdt de vereniging iedereen op de hoogte van het event en dat wordt opgemerkt, ziet Faas. "Het aantal likes is in drie maanden verdubbeld."