Afbeelding
Foto: pr

WelzijnsKompas is altijd dichtbij, ook nu

Hillegom/Lisse n Ook tijdens de coronatijd biedt WelzijnsKompas hulp en welzijnsadvies aan mensen met vragen op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Ze denkt mee en helpt de weg te wijzen waar nodig.

Het is mogelijk om in gesprek te gaan over positieve gezondheid. In het gesprek komen vragen over fitheid, mentaal welbevinden, zingeving, contact met mensen en dagelijks functioneren naar voren. Er wordt in kaart gebracht op welke leefgebieden beweging wenselijk is en er wordt stilgestaan bij de kwaliteit van leven.


Wandelmaatje

Voor informatie over het huidige aanbod van WelzijnsKompas en het aanbod van andere organisaties in de regio, kan contact opgenomen worden. Het is nog mogelijk om bijvoorbeeld met een wandelmaatje of een belmaatje in contact te komen. Ook worden er door WelzijnsKompas regelmatig digitale ontmoetingen georganiseerd. Of een persoonlijk gesprek met bijvoorbeeld de welzijnsadviseur, over vrijwillige inzet / vrijwilligerswerk behoort tot de mogelijkheden. Samen kijken we naar vraag en aanbod en denken we graag mee.


Bereikbaarheid

We zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar op 0252-757 100 of via mail info@welzijnskompas.nl. Ook is het mogelijk om veilig bij WelzijnsKompas op kantoor af te spreken, of indien gewenst langs te gaan bij de klanten thuis.


CDA-jongeren blij met onlinepubquiz

REGIO n De jongeren van het CDA hielden 15 januari voor het eerst de Duin- en Bollenstreek Pubquiz, gecombineerd met hun jaarlijkse digitale nieuwjaarsborrel.

Onder de feilloze leiding van secretaris Guylaine Loos (Lisse) en voorzitter Jaap Hoogeveen (Noordwijk) streden maar liefst 17 teams om de felbegeerde eerste plaats van de pubquiz. De vragen waren ingedeeld in vijf categorieën en gingen over de Duin- en Bollenstreek. Vragen over het aantal hockeyverenigingen in de streek, de lengte van de corso en de bijnaam van het Oosterduinse meer kwamen voorbij. De eerste plaats ging uiteindelijk naar Team Teylingen met deelnemers Jens Mekking en Wim de Winter. Met een verschil van één punt werden deze opgevolgd door een van de teams uit Lisse (Ben en Maxime Lanser).