DigiTafel - ontmoet elkaar digitaal!

Samen n In tijden van corona is het niet gemakkelijk om elkaar in groepjes te ontmoeten. Iedereen dient rekening te houden met allerlei maatregelen. Feit is wel dat men elkaar graag wil spreken; elkaar ontmoeten is toch fijn!?

Elkaar ontmoeten kan ook digitaal. Het is niet moeilijk om met elkaar achter een schermpje af te spreken; het kan zelfs gezellig zijn. Het enige dat men nodig heeft om mee te doen is de zin om met een ander in gesprek te gaan, een mailadres en een laptop, computer of telefoon met internet/wifi.

De uitnodiging wordt per mail verstuurd met daarin een link om deel te nemen aan de DigiTafel. Ook stuurt WelzijnsKompas vooraf een stappenplan zodat iedereen digitaal kan aanschuiven. Elke DigiTafel wordt begeleid door een gespreksbegeleider. Deelname aan deze activiteit is gratis. De gespreksbegeleider start de Tafel waarna er met elkaar een thema wordt gekozen. Thema’s kunnen zijn: jouw passie, wonen in de Bollenstreek, gezondheid, geluk, het nieuws enzovoort. Eigen inbreng is altijd welkom. Iedereen mag aangeven welk thema hij/zij graag bespreekt.

Op maandag 25 januari is er weer een DigiTafel van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden is verplicht om een uitnodiging te kunnen versturen. Stuur een mail naar Dionne Scheepmaker, buurtwerker WelzijnsKompas met deze datum en tijd. Vermeld ook het telefoonnummer zodat wij u verder kunnen inlichten wat betreft de bijeenkomsten.


Maximaal 6 deelnemers

Om een goed gesprek met elkaar te kunnen voeren kunnen maximaal 6 deelnemers per datum/tijdstip meedoen. Voor meer informatie en/of aanmelding mail Dionne Scheepmaker op d.scheepmaker@welzijnskompas.nl