Met jouw koffie/theepunten steun je kankeronderzoek.
Met jouw koffie/theepunten steun je kankeronderzoek. Foto: Ruth Eppink

Met spaarpunten Douwe Egberts en Perla onderzoek naar kanker steunen

REGIO n Heel Nederland kan het Daniel den Hoed Fonds steunen door Douwe Egberts- of AH Perla-spaarpunten aan de organisatie te sturen.

Het fonds, officieel de Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed, haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Het fonds treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’.

Iedereen kan nu helpen door Douwe Egberts- en Perla-punten gratis op te sturen naar het fonds. Met deze spaarpunten worden gratis producten verkregen, die weer verkocht zullen worden. De opbrengst van de verkochte producten komt voor de volle 100% ten goede aan het Daniel den Hoed Fonds, waarmee baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC gesteund wordt.

Bent je nu tijdens de vervelende coronaperiode je kastjes of laatjes aan het uitzoeken? Heb je toevallig Douwe Egberts- of Perla waardepunten gevonden en weet je niet wat je er mee wilt doen? Doneer ze dan aan het Daniel den Hoed Fonds, een van de elf fondsen van de Erasmus MC Foundation. Je kunt ze gratis opsturen naar:

Daniel den Hoed Fonds

Antwoordnummer 80133-GK212

3080 VB Rotterdam

Voor meer informatie, bel 06-41035872 of 010-7034802.