Geen carnavalsfeest, wel Supergaper en Gouwe Gaper uitgereikt

Lisse n Normaal gesproken zou er volop carnaval gevierd zijn deze dagen, maar dat kon logischerwijs vanwege corona niet doorgaan. Wel heeft carnavalsvereniging De Gaapstokken zaterdag 13 februari de ‘Supergaper’ en ‘Gouwe Gaper’ op gepaste afstand uitgereikt aan Theo Bon en Danny Randsdorp.

De onderscheiding ‘Supergaper’ wordt jaarlijks door De Gaapstokken uitgereikt aan een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor de Lissese gemeenschap. Dit keer viel de eer te beurt aan Theo Bon, die van Gaapstokken-voorzitter Rob van der Poll de onderscheiding kreeg. Theo is al meer dan 60 jaar als vrijwilliger betrokken bij FC Lisse. Hij traint al jaren, samen met andere vrijwilligers, op woensdagmiddag de allerjongste jeugd van FC Lisse op techniek en looptraining. Dit naast vele andere activiteiten die hij voor de Lissese voetbalvereniging doet.

De ‘Gouwe Gaper’ is een onderscheiding die De Gaapstokken uitreiken aan een vrijwilliger binnen de eigen vereniging.


Foto's en sociale media

Dit jaar werd die Gouwe Gaper uitgereikt aan Danny Randsdorp. Danny staat al jaren klaar voor de vereniging voor het maken van mooie foto’s en het bijhouden van de socialmediakanalen.

De onderscheidingen werden op gepaste afstand buiten aan beide heren uitgereikt. Het bestuur van De Gaapstokken wil hiermee een blijk van waardering uitspreken voor beide heren.

Kijk voor een foto van de uitreiking op www.lissernieuws.nl.