Bloemenmozaïek en kindercorso thuis

lente n De Stichting BloemenMozaïek Lisse en de organisatie van het kindercorso hebben de handen ineengeslagen en bedacht hoe Lisse er deze lente zo kleurrijk mogelijk uit komt te zien. Dat kan door je eigen bloemenmozaïek te maken of je fiets, trekker of step mooi te versieren. Deze activiteiten mogen uitsluitend in familieverband (of in klein gezelschap) met inachtneming van de coronaregels worden gedaan.

Voor de mozaïeken worden 1 tempexplaatje van 50 x 50 cm en spelden beschikbaar gesteld, waarop een eigen ontwerp getekend en gestoken kan worden met bloemen. De werkwijze voor de mozaïeken is te vinden op de website van Stichting BloemenMozaïek Lisse (www.bloemenmozaieklisse.nl/wedstrijdinformatie/richtlijnen-mozaiek). Kinderen kunnen aan de slag met het versieren van hun eigen voertuig of een deel zoals bijvoorbeeld een mandje. Let op: er is dit jaar geen wedstrijd aan verbonden, er worden geen ontwerpen geprint door de commissie voor de mozaïeken en u ontvangt van ons een standaard hoeveelheid bloemen in diverse kleuren. De mozaïeken en versierde voertuigen worden in het weekend van 24 en 25 april door de deelnemers geplaatst in de voortuin of op de voorgevel (of in de straat /plein).
Meld je voor 10 april aan voor het mozaïeken door een mail te sturen naar info@bloemenmozaieklisse.nl en voor de kindervoertuigen via info@dorpshartlisse.nl. Er worden materialen (tempexplaatje en spelden voor de mozaïeken) en bloemen beschikbaar gesteld door de organisatie. Voor de mozaïeken worden de materialen op donderdag 22 april in de namiddag thuisgebracht door de vrijwilligers. Er is maximaal 1 pakket met materialen per huishouden/adres beschikbaar. Houd er rekening mee dat het aantal deelnemers gelimiteerd is dit jaar.