Afbeelding
Foto:

Eerste installatie voor scouts Hyllenkem

Hillegom n Scouting Hyllenkem bereikte zondag 28 maart een mijlpaal. De eerste installaties zijn achter de rug.

In totaal zijn er zes man leiding geïnstalleerd, vier bevers, twintig welpen en vijf scouts.

Een van de scouts werd zelfs met videobellen in de opkomst gehaald, vanwege een quarantaine, waar ze zelf niets van wist. Het weer was ook gunstig waardoor alles buiten plaatsvond en ouders op afstand konden meekijken.

De leiding is geïnstalleerd door de voorzitter en penningmeester van regio Hollands Midden. Daarna konden de leiding van de speltakken zelf hun kinderen installeren.

"Wij hebben een geweldige dag gehad met de kinderen. We kunnen niet wachten tot alle uniformen met alle insignes zijn versierd, en we er echt allemaal officieel als scouts uitzien", laat de organisatie weten.

Nieuwe leden zijn altijd welkom; vooral bij de bevers en scouts. Ook leiding is welkom. Meer info op de site, of stuur een mail naar: hyllenkem@gmail.com.


HvH wil in gesprek met jong Hillegom

politiek n Als nieuw opgerichte lokale politieke partij is Hart voor Hillegom benieuwd naar de mening en ideeën van veel Hillegommers. Maandag 12 april gaan de oprichters het gesprek aan met jonge Hillegommers tussen de 18 en 30 jaar tussen 20.00 en 21.30 uur. Het gesprek gaat over een eventueel te bouwen sportpark en wat jong volwassenen nog missen in Hillegom.

Tussen de bespreking door is er ruimte voor een quiz, waarmee een waardebon van 25 euro te winnen is. Na afloop volgt een evaluatie. Aanmelden via de mail: info@hartvoorhillegom.nl of via het formulier op de site. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt een uitnodiging om deel te nemen via MS Teams. Vragen vooraf kunnen via de mail of bel/app Hans Cornet, 06 2906 9653 of Anita van Vliet, 06 3482 3586.

Afbeelding