Geraniumactie Hisalis dit jaar volledig digitaal

planten n Hockeyclub Hisalis is weer gestart met de succesvolle geraniumactie. De club heeft dit jaar een digitale versie gemaakt.

De jeugdleden hoeven dus niet meer deur aan deur, wel zo fijn in coronatijd. Hisalis hoopt een mooi bedrag op te halen voor de club met de verkoop van planten. Alle jeugdleden van Hisalis dragen hun steentje bij. Ze hebben een link naar een persoonlijke bestelsite gekregen. Alles kan dus volledig digitaal en veilig. De beste verkopers en het best verkopende team vallen in de prijzen. Er is keuze uit geraniums (hang en sta), petunia's en millionbells. Dit betreft stekgoed en dus geen zaaigoed, waardoor u veel langer plezier van de planten heeft.
De verkopers halen de planten zaterdag 24 april op en bezorgen ze daarna bij u thuis, waarna u betaalt. Bent u niet benaderd, maar wilt u toch profiteren van deze goede kwaliteit planten en de club steunen? Mail dan voor 11 april naar geraniums@hisalis.nl voor een link naar de algemene verkoopsite. U dient dan op 24 april wel zelf de planten te komen ophalen tijdens onze de ophaaldag via een drive-in.