Ouderschap en hechting met je baby

Lisse n Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Lisse houdt woensdag 28 april de themabijeenkomst Ouderschap en Hechting met je baby. Deze is bedoeld om zwangere vrouwen en hun partners voor te bereiden op het ouderschap.

Moeder of vader worden verandert je leven enorm. Deze interactieve bijeenkomst helpt je voorbereiden op het ouderschap. Wat betekent het om vader/moeder te worden? Hoe komt je nieuwe leven eruit te zien met een baby? Hoe houd je aandacht voor je relatie? Hoe kan je je baby vóór en na de geboorte beter leren kennen, en daarmee hechten? Allemaal onderwerpen waar we met elkaar in gesprek gaan. De informatiebijeenkomst vindt online plaats via Zoom op woensdag 28 april van 19.30 - 21.30 uur. Deze bijeenkomst is gratis! Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.


Inspanningen gemeente Lisse beoordeeld

Lisse n In een speciale peiling, gehouden eind 2020, hebben inwoners en ondernemers in Lisse zich uitgesproken over de inspanningen van de gemeente.

Inwoners blijken tevreden over hun eigen woonomgeving. Men voelt zich er veilig en is meer dan gemiddeld tevreden over de sociale voorzieningen. Er is vertrouwen in hoe Lisse wordt bestuurd. Ook zijn er ook verbeterpunten. Zo willen inwoners en ondernemers in Lisse graag dat de gemeente meer doet om inzicht te geven in de afhandeling van producten en diensten. Ook willen zij meer betrokken worden bij wat er speelt, zodat de gemeente beter kan inspelen op de behoeften die leven. Op www.waarstaatjegemeente.nl. staan de uitkomsten van alle gemeenten, zodat je kunt vergelijken.