Diensten Protestantse Gemeente Lisse in de meimaand

Lisse n De Hervormde gemeente en de Gereformeerde kerk in Lisse zijn in een proces van fusie. De diensten in mei vinden plaats in de Pauluskerk (Ruishornlaan).

Bij de diensten is weer versoepeling mogelijk. Vanaf zondag 2 mei worden weer dertig (gezonde) mensen in de dienst toegelaten. Aanwijzingen staan op de website www.pknlisse.nl: onder meer vooraf melden en inschrijven. Er wordt in de diensten alleen gezongen door maximaal vier zangers. De diensten worden met beeld en geluid uitgezonden op kerkomroep.nl en YouTube.

Zondag 2 mei om 10.00 uur: ds. A. Moolenaar. Zondag 9 mei om 10.00 uur: doopdienst met ds. M. van Duijn. Donderdag 13 mei, 10.00 uur Hemelvaartsdag met mw. dr. M.G. de Vries-Smelt Wierden. Zondag 16 mei om 10.00 uur: ds. T. Woltinge, Amersfoort. Zondag 23 mei om 10.00 uur Pinksteren: ds. A. Moolenaar en Ramona van den Hoed. Zondag 30 mei om 10.00 uur afscheid/herbevestiging ambtsdragers, ds. A. Moolenaar en ds. M. van Duijn. 30 mei, 19.00 uur Taizéviering met koor en instrumenten, Ramona van den Hoed