Het LAM is benieuwd naar jouw mening over het museum. | Foto: Ronald Tilleman
Het LAM is benieuwd naar jouw mening over het museum. | Foto: Ronald Tilleman Foto: ronald tilleman

Oproep: wat vind jij van het LAM?

onderzoek n Eline Ossevoort is stagiair communicatie in het LAM museum op landgoed Keukenhof. Het museum waar alles draait om foodart, gloednieuw en vol internationale topstukken. “Het leukste en meest verrassende museum dat ik ken. Nu ben ik heel benieuwd of de Lisser zich hier ook bewust van is.”

Eline doet hierbij een oproep aan inwoners van Lisse om deel te nemen aan een publieksonderzoek, waarbij de Lisser centraal staat. Het maakt niet uit of je het museum al bezocht hebt of (nog) niet. “Jullie mening, associaties en vooral jullie blik heb ik nodig om mijn onderzoek voort te kunnen zetten. En aangezien ik 10 minuten van jullie tijd vraag, moet er ook iets tegenover staan. Alle enquête-invullers maken kans op leuke prijzen. We geven twee keer een geheime, goedgevulde LAM goodiebag weg. We vertellen nog niet wat erin zit, maar het is zeker iets speciaals. De winnaars van de goodiebag worden per e-mail op de hoogte gebracht. Vergeet dan ook niet je e-mailadres aan het einde van de enquête in te vullen. Heb je de enquête ingevuld? Ontzettend bedankt, met jouw hulp krijgen wij inzicht en inspiratie om ons verder te ontwikkelen. Hopelijk tot snel in het LAM museum!”


Vul in

Je kunt Elines enquête heel eenvoudig invullen via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/B2ZYWM7.


Bewust in de bieb: interactieve lezing door Angela Roelen over Verbindende communicatie

Lisse n Bewust in de bieb is een reeks online interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten.

De eerste lezing wordt op 21 mei van 09.30-11.00 uur online gegeven door Angela Roelen, oprichter van Bewust Bollenstreek en coach/opsteller in haar praktijk LiefdeWerk. Ze begeleidt mensen individueel, stellen en groepen in zelfliefde en samenliefde. Al haar werk staat in het teken van verbinding en dat is dan ook precies waar haar lezing over zal gaan: verbindende communicatie. Angela: “Ik zet me graag in voor een liefdevollere samenleving. Liefde kun je niet leren, communiceren wél. We zíjn Liefde, maar ergens zijn we als mens afgedwaald en vanuit ons hoofd gaan leven. We mogen weer terugkeren naar de Liefde en landen in ons hart én leren om van daaruit met elkaar te communiceren. Het belooft een hartverwarmende lezing te worden over gevoelens, verlangens en liefde, met verrassend praktische oefeningen om ánders te leren communiceren met jezelf en met anderen. Met als enige doel om de Liefde in de Bollenstreek te laten stromen.”


Aanmelden

Aanmelden voor deze lezing kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Kaarten kosten € 2,50 voor leden en € 3,50 voor niet-leden.