Diensten PG Lisse

Kerk n In juni worden alle diensten van de Protestantse Gemeente Lisse in wording gehouden in de Pauluskerk aan de Ruishornlaan.

Bij de diensten mogen 30 gezonde mensen aanwezig zijn. Aanwijzingen staan op de website www.pknlisse.nl: onder meer vooraf melden en inschrijven. Er wordt in de diensten alleen gezongen door maximaal vier zangers. De diensten worden met beeld en geluid uitgezonden op kerkomroep.nl en YouTube.

Op zondag 6 juni om 10.00 uur gaat ds. M.J. Wattel uit Hoofddorp voor. Op 13 juni om 10.00 uur is dat ds. A. Moolenaar, gevolgd door ds. C. Haasnoot uit Lisse op 20 juni om 10.00 uur. Jeugdwerker Ramona van der Hoed doet de dienst op 27 juni om 10.00 uur en ds. A. Moolenaar die van 19.00 uur.


FHL hervat voorstellingen

film n Zoals de versoepelingen er nu uitzien, kan het Filmhuis Lisse op dinsdag 15 juni eindelijk het vervolg laten zien van de eerder vertoonde klassieker Un Homme et une Femme: 'Les plus belles années d’une vie'. De bezoekers die hier al een kaartje voor gekocht hebben hoeven dat dus niet opnieuw te doen; ze krijgen hiervoor apart bericht. Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar! Zie www.filmhuis-lisse.nl/.