Boekenmarkt op het Eiland

Beinsdorp n De deuren van dorpshuis Het Eiland staan zondag 4 juli weer open voor de boekenmarkt van Stichting Actief Beinsdorp.

De markt staat vol met boeken, cd’s en dvd’s. Tweedehands boeken zijn ook welkom. De opbrengst van de verkoop komt wederom ten goede van de vele activiteiten die Stichting Actief Beinsdorp ondersteunt. De markt duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur en de toegang is gratis. Het dragen van een mondkapje is verplicht.


Gemeente sluit twee panden

Hillegom n Burgemeester Arie van Erk van de gemeente Hillegom heeft op 4 juni twee bedrijfspanden aan de Weere-steinstraat gesloten voor de duur van drie maanden.

Dit gebeurde na incidenten. Doel van de sluiting is om na incidenten de openbare orde en veiligheid veilig te stellen. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Bij de sluiting was naast de gemeente ook de politie aanwezig. In verband met het lopende onderzoek zijn geen verdere details bekendgemaakt.


Hope bij FHL

Lisse n Filmhuis Lisse draait dinsdag 22 juni om 18.30 uur én 21.00 uur in Floralis de Noors/Zweedse speelfilm Hope (Håp).

Per voorstelling mogen 50 bezoekers naar binnen. Stuur voor tickets een e-mail naar info@filmhuis-lisse.nl met daarin naam van de film, het aantal tickets en je eigen naam. Tickets kosten 7 euro, exclusief 0,50 euro reserveringskosten. Maak het bedrag over naar IBAN: NL38 INGB 0001368200 t.n.v. Filmhuis Lisse. De zaal gaat 15 minuten voor de voorstelling open.