Afbeelding
Foto: Pixabay

Oproep: Hoe kijkt u aan tegen het coronavirus?

Ingezonden COVID-19

De redactie deed drie weken geleden in de krant een oproep aan haar lezers hoe zij tegen het virus aankijken. De vraag luidde: is het iets waarmee we moeten leren leven, het liefst met zoveel mogelijk gevaccineerden? Of zegt u: liever weer maatregelen, wellicht zelfs een lockdown.

Hierop is slechts één reactie gekomen. De redactie hoopte op meer inzendingen, om een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen van haar lezers.

De uitgebreide reactie van R. Tims uit Lisse, plaatsten we kort in de krant. De uitgebreide, deels aangepaste versie is hieronder te lezen: 

“De enorme hoeveelheid zgn. “besmettingen” (een besmetting zegt n.l. helemaal niets zoals zelfs Marion Koopmans van het RIVM heeft gezegd in een interview want als je bijvoorbeeld verkouden bent geweest wijst de test ook positief uit) komt zoals verwacht omdat er natuurlijk massaal getest moet worden voor alle grote evenementen waar veel jongelui naar toe willen. Het testen voor toegang is hier de grote boosdoener en niet de jongelui laat dat duidelijk zijn. Het coronavirus is niet het probleem en is ook nooit het probleem geweest. Voor de meeste mensen is het coronavirus niet dodelijk je kan er wel flink ziek van worden net als de griep. Voor oudere mensen boven de 70 jaar met onderliggende klachten is het virus gevaarlijk en kan het dodelijk zijn. Dit is niets nieuws want elk jaar vallen er ongeveer evenveel griepdoden (in 2018 zelfs ruim 9.000!!). Kijkt u de kranten maar na. Ook toen puilden de IC-s uit ja er lagen zelfs mensen in de gangen van het ziekenhuis. Het probleem is de agenda die hier achter zit en dat is feitelijk totale controle door de overheid o.a. door vaccinatie-dwang waardoor je straks alleen nog met een QR-code op je smartphone naar het buitenland op vakantie kan en grote evenementen etc kan bezoeken. Dat is slechts het begin van een ongekende dictatuur waar we nu al ruim een jaar in zitten. Het vervolg zal zijn het afschaffen van cash geld, een digitaal paspoort waar op ten duur ook je politieke voorkeur en geloof in komt te staan.

Dit coronapaspoort is slechts de opmaat daar naartoe. De maatregelen zijn buitenproportioneel en zelfs zeer schadelijk zowel psycisch als lichamelijk zoals de mondkapjes, de lockdowns en de avondklok evenals de waanzinnige anderhalve meter maatregel! Steeds meer artsen, psychologen en neurologen bevestigen dit met feiten. Zelfs de WHO zegt dat lockdowns geen zin hebben om maar van de economische schade en faillissementen en zelfmoorden maar niet te spreken. Zolang de overheid (ja ook de burgemeester van Lisse) vast houdt dat alleen vaccinatie ons kan redden zijn we gedoemd want dat zal letterlijk onze ondergang worden. Over het feit dat inmiddels al alleen al in Nederland ruim 300 doden zijn gevallen door vaccinatie (info van het Lareb!) en meer als 10.000 ernstige bijwerkingen zijn gemeld zoals slecht zien, trombose, verlammingsverschijnselen en hartklachten) hoor ik bijna niemand en dat is zorgelijk!! De weg naar een oplossing is heel simpel: stop met testen en sluit te teststraten onmiddellijk en ga terug naar het oude normaal. Als je klachten hebt blijf je thuis of ga je naar de dokter. Massahysterie en tunnelvisie of het volgen van een donkere agenda zoals nu is gevaarlijk. Ik doe een oproep aan een ieder met name in de politiek om het gezond verstand te gebruiken en te handelen naar de werkelijke feiten zoals deze er nu zijn. Dat is slechts 201 mensen op de IC (zo laag is het nog nooit geweest)!”