Gezamenlijke milieustraat

Regio n Afvalverwerker Meerlanden onderzoekt met de gemeenten Haarlemmermeer, Hillegom, Noordwijk en Lisse de mogelijkheid om te komen tot een gezamenlijke milieustraat.

Die moet vanuit elke gemeente goed bereikbaar zijn en kunnen doorgroeien tot een Milieustraat 3.0. Dat staat in het onlangs gepresenteerde jaarverslag 2020 van afvalverwerker Meerlanden.

Meerlanden heeft zich onlangs aangesloten bij de SDG’s, voluit Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

De afvalverwerker gaat zich steeds meer richten op het hergebruik van producten. Het Meerlandenterrein in Rijsenhout wordt onder handen genomen om nog meer te kunnen inzetten op duurzaamheid, circulair materiaal, hergebruik en energiebesparing.


Zomerdrives in 't Poelhuys

kaarten n Bridge Club Lisse is weer begonnen aan een serie zomerdrives. Nog tot en met 18 augustus vinden deze drives plaats op de woensdagavonden in ’t Poelhuys aan de Vivaldistraat 4.

De drives beginnen om 19.45 uur. Na de derde ronde is er 10 minuten pauze. De organisatie verzoekt de bridgers om om 19.30 uur aanwezig te zijn, in verband met de betaling van 7 euro per paar (graag gepast betalen).
Om organisatorische redenen is het niet mogelijk om bij de zaal in te schrijven.


Inschrijven kan uitsluitend digitaal via de site: https://9020.bridge.nl/, via de mail tc.bclisse@gmail.com of telefonisch: 06-24417867 of 06-34980209. Hier is het ook mogelijk om nadere informatie op te vragen.

Prijzen in elke lijn in natura. Bridge Club Lisse houdt zich aan de regels van het RIVM.