Onder meer deze spinners hebben geld bijeengezameld voor de CliniClowns.
Onder meer deze spinners hebben geld bijeengezameld voor de CliniClowns. Foto: pr

Spinningmarathon voor CliniClowns

Sport Goede doelen

Maar liefst 577,50 euro is er vrijdag 13 augustus bij elkaar gefietst bij We-Fit in Lisse ten bate van de CliniClowns. Een uit de hand gelopen oproep in de spinningles lag daaraan ten grondslag.

Patricia Schipper zit wekelijks op de spinningfiets bij We-Fit. Zij gaat begin september de Col de Galibier beklimmen om zo veel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de CliniClowns. Zij was voornemens een oproep voor de nodige sponsoren te doen in de spinningles. Dit vond spinninginstructrice Meriam echter reden voor een kleinschalig event. Maar liefst 2 uur kon er gefietst worden, natuurlijk tegen betaling. Ook de nodige verzoeknummers konden aangevraagd worden, als er maar gedoneerd werd.
Mede dankzij het ter beschikking stellen van de ruimte door We-Fit, het fruit van Van der Reijden, de mueslirepen van John Bisschop, Enno Hooijmans en Joyce Bisschop en de medewerking van Nozems koffie Sassenheim werd er flink gesport.
Superblij was Patricia dan ook met dit eindresultaat; 24 bezwete spinners, een hoop gezelligheid en bovenal een prachtig bedrag voor de CliniClowns.