Formule 1 in het Dorpshart

Lisse n Dorpshart Lisse staat zaterdag 4 september in het teken van de Formule 1. 

Kinderen kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur een rondje rijden in een echte Formule 1-simulator of springen op het autospringkussen. Om een rij bij de Formule 1 simulator te voorkomen kun je vooraf intekenen op een tijd. Kinderen die een ronde willen rijden in de Formule 1-simulator kunnen zich opgeven via info@dorpshartlisse.nl.


Protestantse Gemeente Lisse

Lisse n De diensten van de Protestantse Gemeente Lisse i.w. worden in september in de Pauluskerk gehouden. Op 5 september gaat om 10.00 uur dhr. Rens de Ronde uit Leiden voor.

U hoeft zich niet aan te melden, maar er mogen niet meer dan 100 mensen toegelaten worden, dus kom op tijd want vol=vol. De 1,5 meter-regel blijft van toepassing. Bij het binnenkomen en verlaten van de kerkzaal vragen we u een mondkapje te dragen. Zingen is toegestaan. De teksten en liederen worden geprojecteerd op een scherm boven de preekstoel. Na afloop van de dienst wordt er weer koffie gedronken. Echter, alleen zittend, de koffiedames/heren komen langs met de koffiekan. En ook hier geldt: bij verplaatsing mondkapje op. De meest actuele aanwijzingen staan op de website www.pknlisse.nl. De diensten worden met beeld en geluid uitgezonden op kerkomroep.nl en YouTube.


Dienst in de Maartenskerk

Hillegom n In de Maartenskerk is op 5 september om 10.00 uur een dienst met ds. Wim Zaagsma. 

Alle diensten van de Protestantse Gemeente te Hillegom zijn ook digitaal te zien en te beluisteren via www.kerkdienstgemist.nl, en via de livestreaming via de website www.pghillegom.nl. De kerkgemeenschap confirmeert zich aan de geldende regelgeving van het RIVM en de adviezen van de Protestantse Kerk in Nederland.


De Soos zoekt nieuwe leden

Beinsdorp n Na een hele lange pauze mag de klaverjasclub ook weer een kaartje leggen. 

De Soos si een gezellige vereniging die elke dinsdagmiddag klaverjast in De Bestemming (het verenigingsgebouw van H.H.K.) aan de Juliana van Stolberglaan 18. Dinsdag 21 September worden de kaarten geschud om 14.00 uur, de zaal is open om 13.30 en er worden vier ronden gekaart. 

De Soos laat alleen coronagevaccineerden mensen toe om de gezondheid van de leden te waarborgen. Meer informatie bij Henk Turenhout via 0252-523258 of Ben van Houten, 0252-529079.