Nomadland bij Filmhuis Lisse

uit n Het Filmhuis Lisse draait in Floralis (Floralisplein 69) op dinsdagavond 21 september de Amerikaanse speelfilm Nomadland. Aanvang is 20.00 uur, zaal open om 19.45 uur.

Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern (Frances McDormand) met een bus op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade. In Nomadland, de derde speelfilm van Chloé Zhao, spelen echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen.

In verband met het coronavirus mogen er maar 70 bezoekers naar de voorstelling en wordt er naar hun gezondheid gevraagd. Worden er dat meer, dan gaan we naar de Coronacheck vragen. Kaartjes à 7 euro (exclusief 0,50 euro reserveringskosten) zijn uitsluitend vooraf te koop en te reserveren door te mailen naar: Info@Filmhuis-Lisse.nl. Dit onder vermelding van: naam (onder deze naam worden de kaartjes opgeslagen), aantal kaartjes, titel van de film en telefoonnummer. Deze voorlopige reservering blijft vervolgens 3 dagen geldig en eindigt 2 dagen voor de voorstelling.


Actie Dorpshart 

Lisse n Dorpshart Lisse houdt van 14 september tot en met 10 oktober de 'Welkom in Dorpshart Lisse'-actie. Veel ondernemers hebben een mooie actie, aanbieding of leuk extraatje beschikbaar. Ook de bekende tonnen voor de kassabonnenactie zijn er weer. Meedoen is simpel. Gooi uw kassabon met uw gegevens in de ton. Iedere week worden de tonnen geleegd en 10 winnaars bekendgemaakt. Deelnemers maken kans op o.a. een lekkere taart, een boeket bloemen of een cadeaubon van Dorpshart Lisse. Houd de social media van Dorpshart Lisse in de gaten voor extra nieuws, aanbiedingen en acties.