Woonconsulente Nazika Bouataouan. | Foto: Annemiek Cornelisse.
Woonconsulente Nazika Bouataouan. | Foto: Annemiek Cornelisse.

Burendag én onthulling van vernieuwde Atrium

Algemeen

In het kader van Nationale Burendag vond er in het vernieuwde Atrium, het ontmoetingscentrum voor de bewoners van Clusiushof op zaterdag 25 september een feestje plaats.

Door Annemiek Cornelissen

Tijdens deze bijeenkomst stond de officiële opening van het Atrium centraal. Deze werd om 13.00 uur verricht door de Woonconsulent van Stek, die Clusiushof onder haar hoede heeft, Nazika Bouataouan. Zij onthulde het doek dat op de eerste verdieping aan de reling is bevestigd. 

Vervolgens was er een bingo en een optreden van koor Volare uit Sassenheim, dat het sfeertje er zeker in wist te brengen. 

Clusiushof bestaat nu 27 jaar. In het wooncomplex zitten 55 appartementen. Een groepje bewoners vindt het leuk om steeds andere activiteiten te organiseren, zodat de mensen elkaar beter leren kennen. Een van de vernieuwingen, die heeft plaatsgevonden in het Atrium, is de aanleg van een mooie tuin. Bouataouan benadrukte hoe belangrijk Woningstichting Stek het vindt dat bewoners van een complex het op deze manier met elkaar gezellig maken. “Dit Atrium is hier heel geschikt voor. Het heeft even geduurd, voordat we toestemming konden geven voor zo’n leuke middag in verband met corona, maar het is er nu eindelijk van gekomen. Ik vind het enorm leuk om hier vanmiddag bij te zijn”.