Computer- spreekuur in De Beukenhof

Lisse n Hebt u problemen met uw computer? Op dinsdag 5 oktober van 10.00 tot 12.00 uur is in De Beukenhof (Eikenlaan 2a) een vrijwilliger van de Computergroep aanwezig om problemen te helpen oplossen. 

U kunt vragen vooraf mailen naar computerinloopvraag@gmail.com. Zo kan de vrijwilliger zich goed voorbereiden op de afspraak, die vooraf wordt bevestigd. Als u het spreekuur niet kunt bezoeken, kunnen vraag en advies ook via het genoemde mailadres worden gewisseld. De Computergroep is aangesloten bij Stichting De Paraplu. 


Marathon zoekt vrijwilligers

REGIO n De organisatie van de Leiden Marathon, die op zondag 10 oktober plaatsvindt, zoekt nog vrijwilligers die langs de route kunnen helpen. 

Er wordt goed gezorgd voor de vrijwilligers met lunchpakketten en eten en drinken achteraf, maar ook krijg je een wit shirt en mooi blauw jack om herkenbaar als medewerker van de Leiden Marathon te zijn. Lijkt het je leuk, meld je dan via mok.scheffer@marathon.nl. Wil je eerst meer weten, bel dan naar 071-5144461 en vraag naar Mok.


Mama Mia!

Lisserbroek n Hou je van ABBA en van de Mama Mia-films? Dan mag je deze Sing-A-Long in dorpshuis De Meerkoet niet missen! 

De Sing-A-Long met MLX Musical & Dance op zondag 3 oktober is voor alle leeftijden. Wees er snel bij, want vol=vol. Aanvang 15.30, zaal open 15.15 uur. Entree: 3,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via meerkoet@maatvast.nl of bel naar het dorpshuis 0252-413457.