Actie 'Welkom in Dorpshart Lisse'

Lisse n Dorpshart Lisse houdt nog tot en met 10 oktober de 'Welkom in Dorpshart Lisse'- actie. Het centrum van Lisse staat dan extra in het zonnetje en is feestelijk aangekleed. 

Veel ondernemers hebben een mooie actie, aanbieding of leuk extraatje beschikbaar. Ook staan in het Dorpshart dan weer de bekende tonnen voor de kassabonnenactie. Meedoen is simpel. Gooi uw kassabon met uw gegevens in de ton. Iedere week leegt men de tonnen en worden er 10 winnaars bekendgemaakt. Deelnemers maken kans op onder meer een lekkere taart, een boeket bloemen of een cadeaubon van Dorpshart Lisse. Houd de social media van Dorpshart Lisse in de gaten voor extra nieuws, aanbiedingen en acties.


Dienst PG Lisse

Lisse n Ds. A. Alblas uit Leiden gaat zondag 3 oktober voor in de dienst van de Protestantse Gemeente Lisse in wording, in de Pauluskerk.

De 1,5 meter afstand is vervallen en vooraf aanmelden is niet meer nodig, maar blijf thuis als u zich niet lekker voelt. Toegangseisen: u bent gevaccineerd of negatief getest, of u heeft corona gehad. Zie ook www.pknlisse.nl. De diensten worden met beeld en geluid uitgezonden op kerkomroep.nl en YouTube.