Sportinstuif Ter Specke 2021

Lisse n Tijdens de herfstvakantie hoeven kinderen van 7 t/m 12 jaar zich niet te vervelen, want zij zijn van harte welkom tijdens de Sportinstuif Ter Specke 2021. 

Gedurende dit gratis evenement maken kinderen kennis met hun 'talent' en kiezen zij de sportactiviteiten die zij zelf wensen te doen tijdens drie clinicrondes. Team Buurtsportcoaches bundelt de krachten met de verenigingen en de aangeboden activiteiten zijn: hockey (Hisalis), tennis (LTC Lisse), atletiek (AV de Spartaan), wielrennen (RTV de Bollenstreek), honkbal (The Flags), voetbal (FC Lisse) en een dansclinic van JOGG-ambassadeur Juvat Westendorp (bekend van So you think you can dance). Tussendoor worden de kinderen voorzien van fruit en water uit de speciale 'Dunea-wagen'. Inschrijven voor de sportinstuif kan via www.lisseactief.nl, waarna later een mail volgt waarin de voorkeuren worden gevraagd.


Uitslagen Hisalis

Lisse n Heren 1 van Hisalis speelde zondag tegen Nieuwkoop, dat met 6-1 afgedroogd werd. Dames 1 ontving Maarsen en moest genoegen nemen met gelijkspel. Kijk voor de wedstrijdverslagen op www.lissernieuws.nl.