Klaverjassen in De Meerkoet

Lisserbroek n Liefhebbers kunnen weer komen klaverjassen in De Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 2. 

Onder leiding van Wil en Hennie wordt er wekelijks op donderdagavond vanaf 20.00 uur Rotterdams geklaverjast. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Deelname kost 3,50 euro per persoon (inclusief een hapje tussendoor) en door mee te doen maak je kans op een prijsje. 


Dienst in Pauluskerk

Lisse n In de Pauluskerk aan de Ruishornlaan 33 wordt 17 oktober om 10.00 uur een dienst gehouden van de Protestantse Gemeente Lisse in wording.

Voorganger is ds. A. Moolenaar. Vooraf aanmelden voor de dienst is niet meer nodig. Wel vraagt de PG Lisse om thuis te blijven als u zich niet lekker voelt. Dat geldt ook als u niet gevaccineerd bent of negatief getest hebt en geen corona heeft gehad. Ingangscontrole is er niet, laten wij ervoor zorgen dat we onszelf en onze medekerkgangers niet in gevaar brengen! De meest actuele aanwijzingen staan op de website www.pknlisse.nl. De diensten worden met beeld en geluid uitgezonden op kerkomroep.nl en YouTube.


High-tea-bingo

HILLEGOM n Bij Villa Flora, Hoofdstraat 55, vindt op zondag 17 oktober van 14.00 tot 17.00 uur een high tea bingo plaats. 

De presentatie van deze bingo is in handen van Michel van Rijswijk. Er zijn vier rondes met allerlei lekkere hapjes uit de Flora-keuken en er worden tevens vier rondes bingo gespeeld. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Voor informatie kan men terecht bij info@ac-media.nl of 0651841259.