Plak in totaal 10 zegels op de kaart en spaar zo voor een potje met hyacintenbolletjes bij de winkeliers van Dorpshart Lisse. | Foto: pr
Plak in totaal 10 zegels op de kaart en spaar zo voor een potje met hyacintenbolletjes bij de winkeliers van Dorpshart Lisse. | Foto: pr Foto: pr

Uit je Bol in Dorpshart Lisse

Lisse n Oktober is traditiegetrouw de bloembollenmaand en dit heeft ondernemersvereniging Dorpshart Lisse ertoe bewogen om een leuke spaaractie op te zetten: 'Uit je Bol'. Je kunt sparen voor bloembollen.

Vanaf 23 oktober kunnen consumenten sparen bij de leden van de ondernemersvereniging voor een mooie pot met hyacintenbollen. 

Bij elke aankoop bij een lid van de ondernemersvereniging krijgt de klant in de maand oktober een bollenzegel. De spaarkaart is vol als je 10 zegels hebt geplakt. Per adres kan één hyacintenbol gespaard worden en op = op.

De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de speciale poster, of kijk op de website dorpshartlisse.nl welke winkels meedoen aan de actie. Daar is ook aanvullende informatie over de actie te vinden.