Gratis cursus

Hillegom n Klik & Tik is een basiscursus voor iedereen die nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel graag wil. Cursisten leren omgaan met de computer of tablet op het internet, met e-mail en social media. 

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en vindt plaats op donderdag 11, 18, 25 november, 2 en 9 december van 13.00 tot 14.30 uur in de bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1. Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek of via mediacoaches@bibliotheekzuidkennemerland.nl

De cursus duurt vijf weken, waarin cursisten elke week anderhalf uur aan de slag gaat. Tijdens deze weken is het mogelijk om thuis verder te oefenen. Aan het begin van de cursus wordt samen met de cursusbegeleider gekeken bij welke module gestart wordt en in welk passend tempo. De medewerkers van de bibliotheek bieden hulp tijdens de lessen wanneer dat nodig is. Er wordt les gegeven in kleine groepjes en aan het einde van de cursus is er een feestelijke certificaat-uitreiking.   

De cursus is gratis. Tijdens de cursus is het mogelijk om van de computers op de locatie zelf gebruik te maken; een eigen laptop of tablet meenemen kan ook.

Opgeven kan via: mediacoaches@bibliotheekzuidkennemerland.nl, of kom langs in de bieb.  


Heerlijk neuzen bij Villa Flora

Hillegom n Bij Villa Flora, aan de Hoofdstraat 55 te Hillegom, is zondag 24 oktober een cadeau- en lifestylebeurs.

Dertig standhouders bieden de meest uiteenlopende artikelen. Dé ultieme gelegenheid om cadeautjes in te slaan voor de naderende decembermaand. De beurs duurt van 11.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Meer info: 0651841259.