Tweedehands kleding en speelgoed

Lisserbroek n Dorpshuis de Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek houdt zaterdag 13 november een beurs in tweedehands kinderkleding en speelgoed. Er zijn tafels te huur.

Van 10.00 tot 12.00 uur kun je rondsnuffelen of zelf kleding en speelgoed verkopen. Wil je een tafel (120x80cm) huren, neem dan contact op via meerkoet@maatvast.nl of bel naar het dorpshuis: 0252-413457. De kosten van een tafel bedragen 4 euro (maximaal twee personen per tafel). Heb je nog goede kinderkleding of speelgoed nodig, zeker met het oog op de komende feestdagen? Kom dan op zaterdag 13 november naar het dorpshuis. De toegang is gratis.


Workshop Mixed Media Art in KrantCafé

Lisse n Onder deskundige leiding van Patricia de Jong is er op vrijdag 5 november een creatieve workshop Mixed Media Art (MMA) in het KrantCafé Lisse, dat is gehuisvest in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4.

MMA is een mengsel van kunsttechnieken waarbij verschillende materialen zoals bloemen, folie, glitter, plaatjes uit tijdschriften, steentjes, verf, wol enz. worden verwerkt op een canvasdoek.

De workshop is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname kost € 5,-- inclusief alle materialen. Om organisatorische redenen moet u zich vooraf aanmelden bij mevr. Lida Zoet, telefoon 0252-410331 of e-mail: lidazoet@hotmail.nl.


The Old Strangers in De Meerkoet

LISSERBROEK n In Nieuw-Vennep werd in 1964, nu zowat 60 jaar geleden, de rock-’n-rollband The Yellow Strangers opgericht. In 1967 werd de band uitgeroepen tot beste rock-’n-rollband van de Bollenstreek. Ook stonden zij ooit in het voorprogramma van The Golden Earring. 

Door huwelijken en beroepsmatige verplichtingen viel de band uiteindelijk in 1977 uiteen. In 2009 werden de inmiddels stoffige gitaren en drumstokken weer onder het bed vandaan gehaald en stelden enkele van de oude bandleden weer een rock-'n-rollband samen. Gezien de gemiddelde leeftijd van de bandleden werd de naam The Old Strangers. 

De band heeft een loyale doelgroep, vooral generatiegenoten, maar ook hun kinderen en kleinkinderen. In de afgelopen 13 jaar werd door de band voornamelijk opgetreden in bruine cafés in de regio, bij clubhuizen en op familiefeesten. 

The Old Strangers komen op zondag 7 november naar dorpshuis De Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek, aanvang 15.00 uur, entree € 3,50. Kaarten moet je vooraf reserveren via meerkoet@maatvast.nl of bel het dorpshuis 0252-413457.