Volksuniversiteit Lisse zoekt nog twee vrijwilligers

Lisse n Op de Volksuniversiteit Lisse zijn naast vertrouwde gezichten ook enkele nieuwkomers te zien. "Wij zijn blij Nancy van Kasteren en Florian van Delft te kunnen verwelkomen. Daarmee is ons team avondconciërges weer op volle sterkte."

Denkt u nu: vrijwilliger worden bij de Volksuniversiteit Lisse is ook wel iets voor mij, dan is hier uw kans. Het team is namelijk ook naar een huismeester. "Deze zorgt samen samen met twee collega’s voor het klein onderhoud van ons prachtige gebouw, het inrichten van de lokalen en de beeld- en geluidsapparatuur. Geïnteresseerd? Kijk dan op www.volksuniversiteit-lisse.nl onder Informatie/vacatures."

Is onderhoud en techniek niet uw ding, maar vindt u onderwijs wel interessant? Het team van de Volksuniversiteit aan de Vuursteeglaan 9 zoekt ook een cursuscoördinator, de belangrijke schakel tussen de organisatie en haar docenten. De cursuscoördinator zorgt voor het verwerken van de inschrijvingen en doet eens in de twee weken een ochtendbaliedienst. Kijk voor meer info op bovengenoemde website.