Afbeelding
Foto:

Atelierroute door de streek

Hillegom n De Gemeente heeft het mogelijk gemaakt dat zaterdag 6 en zondag 7 november van 11.00 tot 16.00 uur de tweede editie van de Atelierroute kan plaatsvinden.

Door heel Hillegom, en net over de grens in De Zilk, zullen 61 kunstenaars hun werk exposeren op 23 verschillende locaties. 

Soms exposeert een kunstenaar in eigen atelier thuis, soms op een grote locatie met meerdere kunstenaars bij elkaar. Er is heel verschillend werk te zien. Van hout en schilderijen tot keramiek, van sprokkelkunst tot glas, mozaïek en vilt.

Bij Plein 28 van Welzijnskompas op het Henri Dunantplein 28 is op beide dagen een overzichtstentoonstelling te zien. Van de meeste kunstenaars die meedoen aan de route zal er werk te zien zijn. 

Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken voor het werk dat men wil gaan bekijken. Iedereen kan hier op zaterdag en zondag binnen lopen en de flyer met de deelnemende kunstenaars halen. De flyers met route erop zijn ook bij de deelnemers te krijgen.


Deelname is gratis en locatie is herkenbaar aan de vlag

De deelnemende locaties zullen te herkennen zijn aan de vlag die buiten staat.

Het bezoeken van de atelierroute is gratis. Bij de meeste kunstenaars zal het mogelijk zijn om werk te kopen.

Een paar locaties zijn alleen op zaterdag of zondag open of maar een gedeelte van de dag. Dit staat op de flyer vermeld.

Op Facebook en Instagram worden in de drie weken voorafgaand aan de atelierroute van diverse deelnemende kunstenaars foto’s van hun werk geplaatst, zodat ook al van tevoren kennis gemaakt kan worden met wat er zoal te zien zal zijn. Zoek hiervoor op Facebook of Instagram naar Atelierroute Hillegom.

Ook op de website is de poster, de flyer met route en overzicht van de deelnemers te vinden. Evenals foto’s van hun werk. www.atelierroute-hillegom.nl

Nog vragen? Stuur een mail naar: atelierroutehillegom@outlook.com.