Bloom gaat eindelijk de langverwachte theaterconcerten doen die door corona steeds uitgesteld moesten worden. | Foto: pr
Bloom gaat eindelijk de langverwachte theaterconcerten doen die door corona steeds uitgesteld moesten worden. | Foto: pr Foto:

Popkoor Blom gaat los in Vrijheid: Niet te stoppen

Hillegom n Twee theaterconcerten met medewerking van twee dansstudio’s en een combo is één ding. Dat je als koorzanger bij elk lied meer dan eens van plek wisselt is even wennen en vooral veel en vaak oefenen. De zangers van Bloom zijn gewend om zonder bladmuziek te zingen en kennen alle teksten uit het hoofd, maar de lat ligt nu flink hoog door samen te werken met regisseur Margreet Osinga, speciaal voor de voorstelling. 

En deze dame laat de koorleden letterlijk en figuurlijk alle hoeken van het toneel zien. Een vooropgezet plan, want de titel van de voorstelling is immers “Vrijheid: Niet te stoppen!”

De dansscholen Jolein uit Haarlem en Total Move uit Sassenheim werken mee met vier groepen dansers uit verschillende disciplines. Van klassiek tot modern. Allemaal dansers die elke les zeer gedreven doorpakken en lekker hoog in energie zitten. Voeg daar nog percussie, gitaren, blaasinstrumenten en een vleugel aan toe en Bloom en haar gasten gaan los. Liefhebbers kunnen erbij zijn op 27 en 28 november in de Muze in Noordwijk (respectievelijk om 20.00 en 14.00 uur). De gekochte kaarten van de concerten van 14 en 15 maart die niet doorgingen, zijn gewoon geldig. 

Bloom heeft vacatures in de bas en tenor partij. Aanmelden kan via info@popkoorbloom.nl.. Kijk op www.popkoorbloom.nl voor info.