Komende zondagmiddagen vier keer gratis activiteiten in Museum de Zwarte Tulp

Lisse n Museum de Zwarte Tulp organiseert op vier komende zondagmiddagen vanaf 14.00 uur een aantal gratis extra activiteiten die daarmee een bijzonder aspect toevoegen aan een museumbezoek.

Het gaat om activiteiten op de zondagen 31 oktober, 14 november, 21 november en 28 november.

Op zondagmiddag 31 oktober vertelt Klaar Wolff een verhaal bij de tentoonstelling Bloemboeketten en met Banksy kunnen boeketten worden gemaakt door bezoekers.

Op zondagmiddag 14 november vertellen Ans van Dorssen-van der Pluijm en Ria Enter een verhaal bij de tentoonstelling Bloemboeketten en er kunnen door bezoekers bloemboeketjes worden geschilderd.

Op zondagmiddag 21 november vertelt Ans van Dorssen een verhaal bij de tentoonstelling Bloemboeketten en kunnen bezoekers aan de slag met het schilderen van bloemboeketjes.

Tot slot op op zondagmiddag 28 november kunnen bezoekers in het Werktheater spreken met Ziekzoeker Mark Turnhout naar aanleiding van de fotoreportage ‘Kleur onbekend’ op de eerste etage over Ziekzoeken van Michelle van Overdam.]

Museum de Zwarte Tulp is gevestigd aan de Heereweg 219 in Lisse. Meer informatie is te vinden op de site museumdezwartetulp.nl