Diensten in de Pauluskerk

Lisse n De Protestantse Gemeente Lisse in wording houdt zondag 31 oktober twee diensten in de Pauluskerk aan de Ruishornlaan 33.

Om 10.00 uur gaat ds. W.H.B. ten Voorde uit Nunspeet voor. Om 19.00 uur is er een TaizĂ©-viering met ds. A. Moolenaar en een zangroep uit eigen gemeente. 

Vooraf aanmelden is niet meer nodig. Wel vraagt de kerkgemeente u thuis te blijven als u zich niet lekker voelt. De toegangseisen zijn: u bent gevaccineerd of negatief getest of u heeft corona gehad. Ingangscontrole is er niet, laten wij ervoor zorgen dat we onszelf en onze medekerkgangers niet in gevaar brengen! De meest actuele aanwijzingen staan op www.pknlisse.nl. De diensten worden met beeld en geluid uitgezonden op kerkomroep.nl en YouTube.


Gratis meedoen bij JTS Flores

Lisse n Jeugdtheaterschool Flores houdt donderdag 28 oktober een gratis Meedoedag voor iedereen van 4 tot en met 24 jaar. 

Alle reguliere theater- en zanglessen zijn dan open voor kinderen en jongeren die een keer mee willen doen. De lessen vinden plaats in Floralis, Floralisplein 69. Meer info over aanvangstijden op de website www.jtsflores.nl