Kinderactiviteiten bij Speeltuin Marijke

Lisse n Bij speeltuinvereniging Marijke aan de Crocussenstraat zijn in november twee creatieve activiteiten te doen voor kinderen. 

Op woensdag 10 november is er een creatieve middag voor de jeugd van 5 t/m 8 jaar. Het begint om 14.00 en duurt tot circa 15.30 uur. Kom gezellig langs en neem gerust een vriend(innetje) mee. Op vrijdag 19 november is het de beurt aan de jeugd van 8 t/m 13 jaar tijdens de creatieve avond. Van 19.30 tot 21.00 uur kun je lekker aan de slag. Ook niet-leden zijn welkom.

Speeltuin Marijke houdt op woensdagmiddag 1 december de jaarlijkse Sinterklaasmiddag voor kinderen van de basisschool. Opgeven bij secretaris@svmarijke.nl. 


Poelhuys weg voor appartementen?

Lisse n Naar aanleiding van het nieuws dat er appartementen in het bedrijfspand van Bloembinderij Van der Hulst aan de Vivaldi-straat 2 komen, doet Nieuw Lisse het college een suggestie. In het kader van het accomodatiebeleid zou het kunnen passen om ook op de locatie van 't Poelhuys appartementen en een buurtkamer te realiseren, stelt de partij. De fractie stelde hierover schriftelijk vragen.