Leo van Rooij en Henk van Dongen overhandigden Marloes de prijs, een reischeque ter waarde van 200 euro.
Leo van Rooij en Henk van Dongen overhandigden Marloes de prijs, een reischeque ter waarde van 200 euro. Foto: www.fredbakkerfotografie.nl

n Marloes de Vlieger wint eerste prijs in HDV puzzelwedstrijd

Algemeen Feestweek

Zit jij ook altijd met smart te wachten op de puzzel in het programmaboekje van de Harddraverij? Nou, met jou nog velen. Uit de enorme berg inzendingen heeft de HDV 10 winnaars getrokken, met het goede antwoord: “Puzzelen kan nog wel en nog een heleboel meer. We doen wat wij kunnen en maken plezier. Op naar 150 jaar HDV in 2022.” De hoofdprijs viel ten deel aan Marloes de Vlieger.

Onder toeziend oog van HDV-bestuurslid Henk van Dongen ontving Marloes vandaag uit handen van Leo van Rooy een reischeque van maar liefst € 200,-. De HDV hoort graag van Marloes welke mooie bestemming het is geworden.
Over mooie bestemmingen gesproken, daar weten ze bij Toerkoop van Rooy alles van. En zoals ze zelf zeggen: “Reizen is driedubbele blijdschap: verwachting, beleving en herinnering.”

Dubbel feest?
Het lijkt de Feestweek Lisse wel. Daar kijken we het hele jaar naar uit, beleven het met volle teugen, en mogen er dan heerlijk van nagenieten. De samenwerking tussen Van Rooy en de HDV gaat jaren terug. Volgens Leo van Rooy is zijn vader hier al mee begonnen ergens in 1977. Dat gaan we eens nazoeken in ons archief. Wellicht is daar volgend jaar ook iets mee te vieren, net als de 150-jarige Harddraverijvereniging.

Prijswinnaars HDV Puzzelwedstrijd voor Jong en Oud 2021
1e prijs Marloes de Vlieger, Lisse
2e prijs W. Eeken, Lisse
3e prijs Fam. Damen, Noordwijkerhout
4e prijs Corrie de Vreede, Lisse
5e prijs Maxime Hoogendoorn, Lisse
6e prijs Hannie Meeuwissen, Lisse
7e prijs Leo van Rooyen, Lisse
8e prijs Sjon Smit, Lisse
9e prijs Laura van Oosten, Lisse
10e prijs Mw. M. van Grieken, Lisse