Afbeelding
Foto: PASCALE DRENT

Lachen bij Murphy's Law

HILLEGOM n Met een verscherping van de coronamaatregelen in het vooruitzicht, is het goed om tussendoor eens een avond heerlijk te lachen. Dat kan zaterdag 6 november vanaf 20.30 uur bij de Stand Up Comedy Night in café Murphy's Law (Hoofdstraat 198). Acht comedians en een mc schotelen het publiek deze avond een variëteit aan grappen voor.

De comedians van dienst zijn deze avond Fons Haver, Badr Maghrani, Bas van der Meulen, Jonathan Krispijn, Niels Andriessen, Jason Tegelaar, Taco Eijzenbach en Gerwin Schoenmakers. Hun optredens worden aan elkaar gepraat door de mc van de avond: Cristian Pielich.

Pielich is zelf al zo'n twintig jaar actief in de wereld van stand up comedy en cabaret. Hij treedt zelf regelmatig op, maar is ook actief op diverse andere vlakken. Zo treedt hij regelmatig op als quizmaster, schrijft hij blogs voor diverse media en is hij nauw betrokken bij diverse projecten in de wereld van cabaret en stand up comedy.

Kaarten voor de stand up comedy night zijn voor 7 euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij Murphy's Law. Resterende kaarten worden voor 9 euro aan de deur verkocht. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het café.


Clubrecords bij NK Afstanden

schaatsen n Tijdens het NK Afstanden in Heerenveen afgelopen weekend scherpten Pien Hersman en Yves Vergeer - leden van Trainingsgroep Bollenstreek van de Warmondse IJs- en Skeelerclub - voor de ogen van tv-kijkend Nederland hun clubrecords aan. 

Yves Vergeer begon op vrijdag al met deelname aan de 5 kilometer. Met 6.28.42 verbrak de schaatser van het commerciële Team IKO zijn eigen persoonlijke en clubrecord en werd hij 14e. 

Op de zaterdag was Vergeer op de 1500 meter goed voor een 15e tijd. Ook nu verbrak hij met zijn tijd van 1.47.65 weer zijn eigen clubrecord. 

Diezelfde dag mocht Pien Hersman de dag aftrappen op de 500 meter. In de eerste rit stonden de camera's op haar. De eerste omgang slaagde de Lissese er nog niet in haar record te verbeteren, maar in de tweede omgang die op deze kortste afstand wordt verreden wel. Met 39.85 was ze een tiende sneller dan haar eigen clubrecord en eindigde ze in de einduitslag als 22e.