Bij café Murphy's Law zorgde het moordspel voor spannende én hilarische momenten. | Foto en tekst: AC
Bij café Murphy's Law zorgde het moordspel voor spannende én hilarische momenten. | Foto en tekst: AC Foto: ac

Griezelen tijdens Halloween

HILLEGOM n Het was griezelig gezellig dit weekend bij een tweetal horecabedrijven, die uitgebreid stil stonden bij Halloween. Zowel Brasserie @Home als Café Murphy’s Law hadden groots aangepakt en de zaak griezelig aangekleed. 

Het was leuk om te zien dat de gasten van het moordspel allemaal verkleed aankwamen in het café en daar heel veel moeite voor hadden gedaan. Sommigen waren onherkenbaar en Inge Strijdonck van Murphy’s die zelf ook een prachtige outfit aan had, wist het 'moordspel' op geanimeerde wijze te presenteren. Het draaide allemaal om de bankier 'Wout Nelling', die was vermoord en uiteraard moest de moordenaar gezocht worden. De deelnemers aan het spel waren verdachten en het was leuk en spannend om naar de ontknoping toe te werken. De deelnemers werden uitvoerig bij het spel betrokken en moesten met alibi’s hun onschuld bewijzen. Er bleken echte talenten tussen te zitten, die hun rol heel serieus namen.  

Tussendoor werden hapjes geserveerd, waaronder “vingers” met heksenkaas. Aan het eind van de avond werd de moordenaar bekend, die het hazenpad nam en na een tijdje via de achteringang van het café weer binnenslipte voor een gezellige afsluiting.  


Nieuwe wandeltrainingen De Spartaan

Lisse n Vanaf november worden de sportief wandeltrainingen bij AV De Spartaan uitgebreid met twee trainingsmomenten: dinsdag- en donderdagmiddag. 

Bij sportief wandelen is er aandacht voor een actievere vorm van wandelen, door extra arminzet en een hoger tempo wandelen. Onder begeleiding van opgeleide trainers wordt ongeveer een uur en een kwartier gewandeld. Warming-up en cooling-down zijn ook onderdeel van de training. Het is goed voor de conditie, actief maar minder belastend dan andere sporten en heel gezellig om in een groepje te wandelen. Er zijn vele deelnemers, dus altijd wel een groepje in jouw tempo om bij aan te sluiten.

Nog geen een lid? Wandel een keer mee!  Aanmelden kan bij een van de trainers op de volgende trainingsmomenten:
Dinsdag 13:45 -15:00 atletiekbaan
Dinsdag 19:30 - 21:00 atletiekbaan
Donderdag 13:45-15:00 atletiekbaan
Donderdag 19:00-20:30 atletiekbaan
Zaterdag 09:30-11:00 afwisselend atletiekbaan (even weken)/ waterleidingduin de Zilk (oneven weken).


Meer info: pr@avdespartaan.nl of: www.avdespartaan.nl.